21 χρόνια πλέον στο χώρο της κομμωτικής με διάθεση συνεχούς εξέλιξης. Αυτή η ανάγκη και το να βιώνουμε συναισθήματα εκφράζοντας τα, οδήγησε στη δημιουργία του ICE Hair Lab.
The Most WHITE Hair Salon intown. Αποκλειστικά και μόνο ένα εργαστήριο για μαλλιά. Σε ένα τελείως λευκό περιβάλλον, που παραπέμπει σε θεμελιώδη συστατικά : αθωότητα, ηρεμία. Αρκετή αναζήτηση, ενέργεια και μελέτη δόθηκε στην δημιουργία του χώρου, ώστε να αποδώσει αυτά τα χαρακτηριστικά, σε μια εποχή που ο άνθρωπος και η ανάγκη να ικανοποιήσει τα συναισθήματα του είναι στο κέντρο των εξελίξεων τα τελευταία χρόνια.

Τρεις από τους βασικούς πυλώνες του ICE, κρύβονται στα αρχικά του:
Innovative, Creative, Emotional.
Καινοτόμες υπηρεσίες/προϊόντα, δημιουργικές τεχνικές, συναισθηματική νοημοσύνη. Χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να βρούμε οι ίδιοι μας ως καταναλωτές. Τα τελευταία πέντε (5) χρόνια χρησιμοποιούμε την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρ.διαχείρησης κομμωτηρίου, μέσω της οποίας ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα, να κάνει την κράτηση του/των ραντεβού του, εύκολα, γρήγορα, άμεσα, χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση, είτε μέσω του icehairlab.gr, είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook (Ice Hair Lab)  24/7.

Comment